Newgrass
972 781 508 info@newgrass.es
Newgrass
Newgrass
Newgrass
Newgrass
Newgrass
Newgrass
Garantia de qualitat europea

Gespa artificial decorativa

La gespa artificial NEWGRASS per decoració i paisatgisme, està fabricada per cobrir un ampli ventall de solucions per cada tipus d\'instal·lacions amb les que es poden trobar els professionals de la jardineria, decoració i paisatgisme .

Els diferents models que presenta la gama NEWGRASS , han sigut testats en laboratoris de control de qualitat superant amb èxit tots els exàmens als que han sigut sotmesos, fabricats amb monofilaments de polietilè i polipropilè amb el backing de làtex elàstic molt resistent, l'encertada combinació de colors de les seves fibres, ens dona com a resultat una gespa decorativa que està preparada per un ús intens o moderat,el seu aspecte visual es fantàstic i el tacte que ens proporciona es molt agradable .

La diferencia d\'alçada de les seves fibres i de quantitat de puntades en cada un dels models, l’ajudaran a trobar el més adequat per les seves necessitats, sempre amb la major garantía del mercat i amb el recolzament dels més de 25 anys d\'experiència de la nostra fàbrica en el món de la gespa artificial.

Triar NEWGRASS es molt satisfactori, ja que els seus clientes quedaran del tot contents i les seves instal·lacions seran un èxit, no ho dubti i confiï en la qualitat NEWGRASS, professionals de la gespa artificial.

Prom.

Gespa artificial Glasgow 35 mm

El model Glasgow 35 es una gespa de gran suavitat , bona recuperació i una visual molt natural.
Si li agrada la gespa densa amb molta...

Fitxa detallada

Ref. Glasgow 35mm

Prom.

LIBRA 38 MM

Libra de Newgrass assoleix el seu extraordinari efecte visual gracies a la combinació equilibrada
de tres tonalitats de verd : verd molsa...

Fitxa detallada

Ref. GESP-DEC-109

Prom.

TAURO 25 MM

El Tauro de Newgrass es un model indicat per instal·lacions en jardins , hotels , campings , restaurants i espais comercials a on tinguin...

Fitxa detallada

Ref. GESP-DEC-111