Newgrass
972 781 508 info@newgrass.es
Newgrass
Newgrass
Newgrass
Newgrass
Newgrass
Newgrass
Garantia de qualitat europea

Empresa

Newgrass

Professionals de la gespa artificial

Newgrass es una marca referent en el mercat de la gespa artificial, amb la seva Fábrica a Europa, ofereix als seus clients les millors garanties del mercat.

Newgrass ofereix a professionals de la jardineria, instal·ladors de gespa artificial, decoradors, arquitectes, cadenes de ferreteries,etc la garantía d’una Fábrica amb mes de 25 anys d’experiència en el sector, amb clients repartits per tot el món, que any darrera any renoven la seva confiança i segueixen apostant per un model de fabricació, gestió, control de qualitat, logística i seguiment dels seus clients, que els ofereix una gran tranquil·litat, per tal de que puguin dedicar-se únicament a gestionar el seu negoci.

Una gespa artificial minuciosament tractada

La gama de gespa artificial Newgrass, es minuciosament tractada des de la fabricació fins la comercialització, sempre tenint en compte les noves tendències del mercat i prestant molta atenció a les demandes dels seus clients.

Tots els nostres productes estan fabricats segons els criteris de selecció Newgrass como son, la sensació de suavitat, capacitat de recuperació de les fibres, resistència al sol mitjançant la protecció de raigs ultraviolat i gran sensació de realisme, conten amb una garantía que cobreix la degradació i decoloració de les seves fibres.

Flexibilitat en els models

Newgrass pot oferir modificacions sobre els models que fabrica en sèrie, bé sigui en l’alçada, quantitat de puntades, color de les fibres, etc, per diferenciar-lo d’un competidor proper.

En procés d'expansió

Newgrass està en procés d’expansió, per abordar la consolidació d’ un creixement que té com objectiu augmentar la quota de mercat, arribant a tot el territori nacional.

Professionalitat, satisfacció i tranquil·litat, son el nostre millor aval, persistència i responsabilitat fins la total satisfacció dels nostres clients,el nostre principal compromís.