Newgrass
972 781 508 info@newgrass.es
Newgrass
Newgrass
Newgrass
Newgrass
Newgrass
Newgrass
Garantia de qualitat europea

Fabricació de gespa artificial

Fabricació de gespa artificial

A newgrass disposem de nombrosos models diferenciats de gespa artificial que s'adapten a les diferents necessitats , ja sigui en models per a fins decoratius com per al seu ús en instal·lacions esportives.

Els nostres models amb fins decoratius estan especialment dissenyats per ajudar els professionals de la jardineria , la decoració i el paisatgisme. Els models per instal·lacions esportives compleixen estrictament amb els controls de qualitat que exigeixen els estaments federatius per a la pràctica de cada esport.

Proveïm de material de qualitat a un preu immillorable. El procés de fabricació es realitza en cadena i implica l'ús de maquinària especial. La qualitat dels materials , l'exactitud del procés i el control de qualitat asseguren un producte garantit. Hem prestat especial atenció a l'agilitat en la logística i els terminis de lliurament per a més comoditat dels nostres clients. Aquests serveis ho vam aconseguir perquè ens dediquem directament a la fabricació de gespa artificial i minimitzem la dependència de tercers.